El projecte EAT LIFE ofereix claus i eines perquè els participants modifiquin els seus hàbits alimentaris, millorant així la seva salut i la del planeta. També perquè percebin el seu impacte individual i comprenguin que les seves opcions, decisions i accions marquen la diferència!

Et sumes al canvi?

SI NO

Genial! Ja som 12886 persones compromeses a canviar els nostres hàbits i transformar el sistema alimentari 🙂

Oh no 🙁 La teva contribució és molt important per a la transformació del sistema alimentari. Si canvies d’idea, ja saps on trobar-nos 🙂

Molt bé! Així alliberaries 1.701 m² de sòl a l’any. Endavant!

Quina pena! Disminuir el consum de carn és un dels punts clau per reduir l'impacte de l'alimentació sobre la crisi climàtica i ambiental.

Súper! D’aquesta manera, deixaries de menjar més calories i nutrients dels que et pertoquen i la teva dieta seria més saludable.

Òndia! L’alimentació no saludable és la primera causa de malaltia al nostre país, ja que pot provocar diabetis, malalties coronàries o cròniques.

Molt bé! Incentivaràs la sobirania alimentària, puix que l’alimentació és un dret i no un negoci i ajudaràs a la biodiversitat del territori!

Alça! Consumir local i de proximitat ajuda a l’economia i preservació del territori a més de garantir-nos un producte fresc i de qualitat.

Brutal! Així disminuiràs la quantitat de plàstic global, ja que cada dia es consumeixen 1300 milions d’ampolles (l’equivalent a la meitat d’una Torre Eiffel!).

Vaja! El planeta aviat no tolerarà més plàstics acumulats i tindrem problemes per gaudir de bona salut.

Fantàstic! Fent aquesta acció, ajudaràs a la salut planetària i t’estalviaràs uns 63 euros en el pressupost de la compra.

Segur? Pensa que també això comporta un estalvi econòmic!

12886 persones s'han compromès a canviar els hàbits alimentaris per un sistema alimentari més just, saludable i sostenible!

Celebra-ho!


Vols involucrar-te més?

Escriu-nos per rebre recursos inèdits sobre alimentació i assabentar-te de pròxims cursos i esdeveniments.MÉS INFO