Els tallers per a famílies estan enfocats a dissuadir la idea que menjar de manera sostenible i saludable és molt car i que requereix molt de temps i esforç, tot tenint en compte les dificultats i realitats de la vida familiar. L’enfocament dels tallers és molt pràctic i segueix una metodologia que vol garantir la implicació, sensibilització i l’esperit crític de les famílies, al mateix temps que promoure un espai per plantejar preguntes i debatre.

Els tallers disponibles són els següents:

Saludable pel planeta, saludable per a mi: taller sobre com reduir l’obesitat infantil al mateix temps que es prenen decisions sostenibles. S’inclouen conceptes com el benestar personal i la importància de promoure uns hàbits alimentaris millors.

La piràmide dels aliments no ho és tot: els aliments que mengem són importants, però això no ho és tot. En aquest taller veurem com la manera en què cuinem i presentem els aliments i com els mengem (davant la televisió, en família…) modela els nostres hàbits, i també com pot ser una manera fàcil de transformar les nostres dietes perquè siguin més sostenibles.

Aturem el malbaratament d’aliments: tracta sobre tècniques quotidianes per reduir el malbaratament alimentari (per exemple: com evitar una compra excessiva o que el menjar es faci malbé) i es complementa amb receptes de cuina d’aprofitament amb ingredients que acostumen a anar a les escombraries, com ara les fulles de pastanaga.

Contacta’ns si vols organitzar un taller a la teva escola o esplai!