25-04-2022

Reducció del malbaratament alimentari als menjadors escolars

Format: Presencial. 4 hores - curs obert (15 mesos). Idiomes: català i castellà. Aquest projecte formarà a 500 educadors de menjadors escolars, mestres i educadors no formals i els presentarà una metodologia per reduir el malbaratament alimentari i promoure, entre els infants i joves, hàbits saludables i sostenibles, alimentació de proximitat i de temporada. Aquests fets són especialment rellevants, ja que l'informe "Escoles contra el malbaratament alimentari" ha establert que els centres educatius de la regió metropolitana de Barcelona llencen cada dia 46,9 g d'aliments per àpat i per infant  (uns 20,5 kg per escola). 

17-03-2022

Cuina de proximitat i de temporada per a la teva salut i la del planeta

Format: 4 edicions en línia de 4 hores. Idiomes: català i castellà.

Curs adreçat a cuiners, ajudants de cuiner i futurs professionals que treballin en cuines d'escoles i altres cuines col·lectives, per garantir que disposen de les eines adequades per reduir el malbaratament d'aliments i cuinar de manera saludable i sostenible.

17-03-2022

Alimentació sostenible i ODS

Format: 4 edicions en línia. Idioma: anglès.

Els estudiants exploraran els reptes que enfronta el sistema agroalimentari actual i debatran i descobriran el vincle entre els ODS i l'alimentació, per tal que posteriorment puguin elaborar propostes d'iniciatives/activitats sobre com millorar els indicadors dels ODS abordant alguns dels reptes alimentaris. Curs dirigit especialment a educadors formals i no formals i a departaments de RSC d'empreses distribuïdores d'aliments als menjadors escolars.

Accedeix al curs clicant aquí.