Aitor Sánchez: “Tu dieta puede salvar el planeta”

És un fet que el terme de Salut Planetària va de la mà del que consumim, així que no pot ser d’una altra manera: tot el que mengem té un impacte directe en la dinàmica i funcionalitat terrestre. Amb molta rotunditat ho afirma el conegut dietista, nutricionista i divulgador Aitor Sánchez, el qual compte amb diversos llibres publicats.

El passat 22 de desembre del 2021 vingué al centre de Fundesplai fer una conferència sobre com la dieta pot salvar el planeta i, a més, quedà d’allò més entusiasmat amb l’exposició de Menja, Actua, Impacta que es troba a les mateixes instal·lacions de Fundesplai al Prat de Llobregat.

Escolta el missatge que l’Aitor té per tu! T’animes a fer el canvi?

La nostra dieta pot salvar el planeta perquè no podem oblidar que l’alimentació és l’acte rutinari que té un gran impacte i que fem com a éssers humans, i per descomptat, tothom menja: no és una d’aquestes accions anecdòtiques que pot fer l’1% de la població com agafar vols transoceànics, sinó que alimentar-se ho fa tothom i ho heretaran les futures generacions. Per descomptat, cal tenir en compte també que podem alimentar-nos d’una forma molt sostenible o molt impactant, així que és una gran oportunitat per a l’any 2030 i 2050, perquè sí, la nostra dieta pot salvar el planeta.

Consulta, també, aquesta breu entrevista a Aitor Sánchez: