Aitor Sánchez: “La teva dieta pot salvar el planeta”

Descobreix al dietista-nutricionista Aitor Sánchez, autor del llibre ‘La teva dieta dieta pot salvar el planeta’

És un fet que el terme de ‘salut planetària’ va de la mà del que consumim, així que no pot ser d’una altra manera: tot el que mengem té un impacte directe en la dinàmica i funcionalitat terrestre.

Amb molta rotunditat ho afirma el conegut dietista, nutricionista i divulgador Aitor Sánchez, el qual compta amb diversos llibres publicats. En el marc del projecte EAT:LIFE, va oferir una conferència a Fundesplai sobre com la dieta pot salvar el planeta.

Escolta el missatge que l’Aitor té per a tu! T’animes a fer el canvi?

La nostra dieta pot salvar el planeta perquè no podem oblidar que l’alimentació és l’acte rutinari que té un gran impacte i que fem com a éssers humans, i per descomptat, tothom menja. No és una d’aquestes accions anecdòtiques que pot fer l’1% de la població com agafar vols transoceànics, sinó que alimentar-se ho fa tothom i ho heretaran les futures generacions.

Per descomptat, cal tenir en compte també que podem alimentar-nos d’una forma molt sostenible o molt impactant, així que és una gran oportunitat per a l’any 2030 i 2050, perquè sí, la nostra dieta pot salvar el planeta.

ENTREVISTA A AITOR SÁNCHEZ

Consulta, també, aquesta breu entrevista a Aitor Sánchez: